2 op 1!

2 Optredens op 1 dag, dat was nog niet voorgekomen in de geschiedenisboeken van NKWA. Tot 2e kerstdag! Allereerst stonden we samen met een aantal plaatselijke bands op de buhne tijdens het kerstrockfestival in Laren! Één dampende menigte schreeuwden drie kwartier mee met onze fijne klanken.

Vervolgens stapten we weer in de tourbus om als een speer richting Limburg te scheuren. Aldaar speelden we in een gezellig kroegje te Gemert. De foto’s komen zsm!

Dit was direct het laatste optreden van dit jaar. Een bewogen jaar. Met belangrijke veranderingen: Sas er uit, Patrick er in, Fanclubdag, de polder uit en noem maar op! Maar wij zijn niet zo van het terugkijken, er moet vooruitgekeken worden! 2008 staat alweer voor de deur. Dit wordt een knaljaar. Voor het eerst zal onze tour een thema hebben, waar een hoop showelementen aan toegevoegd gaan worden, die ook het publiek bezig gaan houden! We hebben 2e kerstdag afscheid genomen van de witte pakken, en er komen volgend jaar fonkelnieuwe voor in de plek!

1 januari (oud en nieuw) spelen we in ons oude vertrouwde dorpje! In het Wapen van Ens zullen we onder andere een paar nieuwe dingen van de tour in de try-out gooien. De entree is Gratis!

Rest ons nog een aantal mensen te bedanken voor het afgelopen jaar: Manager Rieks, Jongens van de fanclub, Ieie de mop van de shop, Arnold de fotograaf, Ome Jacques en Tante Ine van de oefenruimte, fans, kroegbazen, en iedereen die de moeite heeft genomen om een optreden van ons te bezoeken: Bedankt!

Alvast de allerbeste wensen voor 2008 en we zien elkaar nieuwjaarsnacht in ’t Wapen van Ens!

Groeten Jarco, René, Gerwin, Patrick en Rienco