4x Alaaf!

In de historie van ‘N keer wat anders is het nog nooit zo druk geweest: 4 optredens binnen 1 weekend!

Vrijdag begon het in Creil waar het officiele feest werd geopend. De raad, de opkomst, hofzangers, leuke dansmariekes, alles was aanwezig voor een superfeest!

Zaterdag in Ens was een feest om noooit meer te vergeten. Dik 500 man stond verkleed in de prachtig verbouwde zaal te hossen en te feesten! wat een prachtig gezicht om zo veel vrolijke mensen te zien! Onze fanclub was de verrassing van de avond. Deze jongens kwamen verkleed als… ‘N keer wat anders! helemaal super!

Zondag mochten we de spullen weer inpakken om deze vervolgens weer in Creil te dumpen. Na een snelle soundcheck hebben we de chinees opgezocht om een koulo-yuck-mien-waar-is-mn-feestneus te eten. De avond zelf was één groot feest! De limmericks konden niet aangesleept worden, de dansmariekes waren er weer 🙂 en het dak vloog er af! Wat een superavond!

Maandag in Ens hebben we het weekend lekker relaxed afgemaakt. Als een waar familiefeest hebben we deze laatste carnavalsavond aangepakt. Omdat onze gouden keeltjes steeds meer als de brandweer gingen klinken (ieaaieaa) Werd de avond opgevuld met diverse zangers en zangeressen, wat een supersfeertje opleverde!

Al met al kunnen we terug kijken op een geweldig carnaval, waar nog veel over nagepraat zal gaan worden!