America, here we come!

Fuck the recessie!

De vaste bezoekers van de site denken, wat een debiele titels staan daar boven het berichtje. Klopt! Al slaan ze wel op onderstaand verhaaltje…

Het is al een maand verdacht stil in de media rondom het bandje. (Al werd de agenda wel in een mega tempo gevuld). We meldden al dat we de maand januari druk zouden worden. Das gelukt! We zijn namelijk goed voor de economie geweest! Want ja, als niemand het doet, doen wij het wel. Met de band zijn we nu allemaal overgestapt op in-ear. Voor de mensen die nu denken: op wat?? Op in-ear. Dat is eigenlijk een box dat voor een muzikant ligt om zichzelf en t bandje beter te horen, maar dan in je oor gepropt.
Maar dat was niet onze grootste investering. We hebben namelijk ook nog een bandbus gekocht! Voor de mensen die denken: een wat?? Een bandbus. Dat is eigenlijk een auto waarbij de luie muzikanten naar een optreden toe rijden. We hebben nog geen foto’s van het gevaarte, maar vet wordt ie wel! Hou de site dus in de gaten, dan kun je de voortgang van “Pimp my bandbus” binnenkort zien!

Oja het bandje heeft ook nog opgetreden. In Tollebeek was de sfeer hoe de sfeer in een kroeg moet zijn. Warm, druk en gezellig!
Aanstaande zaterdag spelen we in America, Limburg. Nee we gaan hier geen flauwe grapjes over maken. Maar het wordt wel lachen! De band blijft een weekendje in het zuiden om eens te kijken hoe er nu écht carnaval gevierd moet worden!