Attentie en opgelet!

Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdagochtend midden op het strand in Dubai is onze fonkelnieuwe boeker gepresenteerd: Jerry van boekingskantoor Artilla! Helaas was er geen pers aanwezig, want welke hond gaat er nu op dinsdagochtend naar Dubai toe om een persconferentie te bekijken! Sterker nog: de band zelf was er ook niet! Ook Jerry was er niet, zodat er alleen maar onbekende mensen op de foto hiernaast staan.

Maar eigenlijk was de boodschap alleen maar dat we vanaf nu te boeken zijn via Artilla. Tja, dat kan natuurlijk ook gewoon in een nieuwsberichtje op de site! Verdere steekwoorden die hij graag in dit bericht genoemd wilde zien waren: “Charismatische eigenaar” en “Grootse en beste bureau in feestbands en tribute acts”. Maar daar beginnen we natuurlijk niet aan. Wij vinden “World peace”, “Biefstuk van de haas” en “Wanneer staan we ook alweer op Pinkpop” betere termen. Mensen, u mag Jerry allemaal bellen op nummer 013 – 5450725 om hem succes te wensen!
Rieks bedankt voor je tomeloze inzet de afgelopen jaren! Meneer Siepel blijft wel op de achtergrond actief als manager van NKWA, dus u komt hem vast nog wel eens tegen!