Met de bandbus op pad!

O gaddegaddegat

Onder het motto “vaak ben je te bang” zijn we afgelopen zaterdag voor het eerst met de bandbus op pad geweest. De omkeuring tot stoere camper verliep volledig vlekkeloos, waardoor we eerder dan verwacht toch op tournee konden met het apparaat.

En warempel, we zijn nog aangekomen ook! De Iveco TURBOdaily stond ruim een jaar stil voor “onderhoud”, maar hij heeft zich flink gehouden tijdens de rit. En hárd dat ie kan! 123 snoeiharde kilometers per uur. Er komt nog een dikke vette stereo in, inclusief boxen op ’t dak. Dus als u binnenkort een hoop kabaal in de straat hoort: Sorry.
De bus zal binnenkort nog zwaar gepimpt worden door hem in een nieuw kleurtje te heisen, en vervolgens ons logo er op te plakken. Tegen die tijd zullen de fot’s van de bus ook op deze site staan. Tot dan moet u het doen met de chauffeur van het eerste optreden met bus: onze Patrick!

Aanstaande zaterdag hebben we ons laatste optreden, alvorens een deel van de band zich richting palmbomen en blauwe stranden begeeft. We spelen in de Buren in Emmeloord. Tot zaterdag, en anders: prettige vakantie aj dr an toe bunt!