Bloemenbloemenbloemen

Joehoe! De januari optredens zitten er weer op. Oud en nieuw hebben we al uitgebreid besproken. De carnaval in de polder is ingeluid op het ‘prinsgeburenbal’ in de Ducdalf in Espel. Dit belooft een lekker carnavalsjaar te worden! Afgelopen zaterdag stonden we tussen de tulpen op de Creiler Flora. De Creilenaren hebben zich alvast kunnen opwarmen, want volgende week staan we maar liefst 2x in het zelfde dorpje, de polonaise te begeleiden. Dus komt allen a.s. Vrijdag- en Zondagavond naar Creil om het feestgedruis mee te mogen maken!

We hebben zelf een fotomaakdinges gekocht, dus vanaf nu komen er altijd foto’s op de site van de optredens!

Update: Dit nog niet gezegd te hebben, of we krijgen de foto’s onder ogen… Toch maar even een LOI-spoedcursus fotografie nemen! In plaats van onze foto’s, nu maar even een foto vanuit het sneeuwende Afghanistan, alwaar 2 van onze voorzittermaatjes op dit moment vertoeven.
Overigens is Steve nu de enige voorzitter in Nederland, omdat mark richting Zuid-Afrika is vertrokken. Mark veel plezier de komende maanden, en we zien je weer op de autocross! En voor Steve: Sterkte…