Daar zijn we weer!

De afgelopen weken hebben we in het diepste geheim aan onze demo cd gewerkt. Daarover later meer! Laten we het eerst over de afgelopen optredens hebben.

Allereerst een werkonderbreking (lees: staken tijdens je koffiepauze) bij Atos Origin, in zowel Groningen (9 april) als Eindhoven (10 april). Altijd leuk zo’n bijeenkomst van mensen die een betere CAO willen. De onderhandelingen zitten nog steeds muurvast, dus het heeft helaas (vooralsnog) niet geholpen.

Dan het Kratje combineracefeest. Dit was een feest bij ons om de hoek, want het werd dit jaar in ons oude vertrouwde dorpje Ens gehouden! En waar is het nou leuker spelen als in je eigen dorp? Jongens (en meiden) succes met het racen dit seizoen! Foto’s komen nog op de site.

En last but not least: Tentfeest Urk! Als iemand nog vooroordelen heeft dat Urkers niet kunnen feesten, wil ik dat bij deze meteen ontkrachten, want wat een superavond! Alles was perfect voor mekaar: mooie tent, mooi podium en een superpubliek! Dit was het eerste jaar dat dit feest georganiseerd werd, maar wij weten 100% zeker dat het volgend jaar een nóg mooier feest wordt! Foto’s staan hiero.

Dit was het eerste optreden van Mei. Maar niet getreurd, er zullen er nog 4 volgen!