Einde 2008, A-hoj 2009!

Dat wordt een knaljaar!

Om toch maar even in vuurwerktermen te blijven. Het laatste optreden van 2008 zit er op. In El Dommel te Wolvega hebben we samen met een (kuch) gastmuzikante er een lekker knus (bijna)kerstfeestje van gemaakt! 2008 stond in het teken van de NKWA tour. Voor het eerst hebben we een heuse show met bandenwisselact, praatpaal en knipperpionnen gehad. Bijna 30 optredens dwars door het land heen. We gaan geen hoogtepunten opnoemen, want dan zouden we de rest van de optredens te weinig eer geven. Ieder optreden was gewoon een feest om te doen!

1 januari staan we bijna traditioneel weer in het Wapen van Ens te spelen, waar we de nieuwe tour 2009 af gaan trappen! Rock n roll! We beginnen daar om 01.00 dus je hebt voor die tijd nog alle ruimte om kleffe oliebollen bij papa en mama of in de keet weg te vreten!

Aan het einde van ieder jaar gaan we natuurlijk iedereen even bedanken. Copy – paste van het vorige jaar dus. Alhoewel, de lijst wordt ieder jaar steeds langer!: Rieksie onze Manéger, Kolluk, Hark, Steve & Buur van de fanclub, Ieie de mop van de shop, Arnold de huisfotograaf, Ome Jacques en Tante Ine van de A-hoj, Jannie de wasmoeder, fans, kroegbazen, en iedereen die de moeite heeft genomen om een optreden van ons te bezoeken: Bedankt!

Alvast een gelukkig nieuwjaar, en tot 1 januari in ‘T Wapen!