Eindejaars blabla praatje

2009: recordaantal optredens!

Het jaar zit er weer op voor ons. Een topjaar. Wat nou crisis? 32 keer op de planken, hoppethee! Vele hoogtepunten zijn de revue gepasseerd. Van kleine kroeg tot mega feesttent, niets was te gek! 2010 beloofd een nóg vetter jaar te worden! De agenda wordt inmiddels in een rap tempo gevuld door boekingsbureau Artilla. Deze wordt regelmatig bijgewerkt, dus hou de site in de gaten. De nieuwe pakken zijn ook binnen, en supervet! We zeggen niet hoe ze er uit zien. Een hint: de Zuidpool! Meer zeggen we niet. Dan moeten jullie allemaal 1 januari 2010 maar naar het Wapen van Ens in Ens komen voor de nieuwjaarsshow!

Thank you! Vielen dank! merci! grazie! BEDANKT!

Ook dit jaar zijn we niet te beroerd om iedereen te bedanken: Rieksie onze Manéger, De roadies van R&G, Kolluk, Mark, Steve & Maarten van de fanclub, Ieie en Coralieie van de shop, Arnold de huisfotograaf, Jerry van de boekingen, Ome Jacques en Tante Ine van de A-hoj, fans, kroegbazen, en iedereen die de moeite heeft genomen om een optreden van ons te bezoeken: Bedankt!

Rest ons jullie allemaal een gigantisch kerstfeest en een knallend nieuwjaar toe te wensen, en we zien elkaar 1 januari in het Wapen van Ens!

Groeten Gerwin, Jarco, René, Patrick en Rienco.