Even bijpraten

Of wij stilzitten achter de begonia’s? ECHT NIET! We hebben zelfs een echte prijs in de wacht gesleept! Onze Gerwin is er met één van de hoofdprijzen vandoor gegaan tijdens de Bingo op het jaarlijkse dorpsfeest in ons altijd gezellige dorpje Ens. Hij mag zich nu de trotse eigenaar noemen van een heuse vaas gevuld met (droog)bloemen!

De maand Juli belooft weer alsvanouds druk te worden, met een aantal optredens. Allereerst spelen we in het pitoreske Zuidwolde, om een week daarop ergens in het zuiden van het land neer te mogen strijken. Voor meer info, check de agenda!
Ook zijn wij in het diepste geheim bezig met 2 bijzondere optredens. Hier mag alleen nog niet veel bekend over worden, op verzoek van de organisaties. Maar als het mag, horen jullie het natuurlijk gelijk! (misschien een voorprogrammatje erbij? we zullen zien!)

De merchandise stent krijgt ook vormen. De nieuwe shirts zullen bij het eerst volgende optreden gedoopt worden. Evenals nieuwe podiumaankleding.
Onze nieuwe gitarist is trouwens helemaal ingewerkt, en het geluid knalt nu uit de boxen als een circusclown die uit de kanonskogel wordt geschoten!

Tot zover de laatste berichtgeving, we houden jullie op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen!