Even updeeten

Daar zijn we weer! we hebben een paar weken niet kunnen updaten omdat onze websitemeneer aan het verhuizen was. Moar ie duttet weer!

Wat hebben we in de tussentijd gedaan? Nou een heleboel! Allereerst hebben we een kelder in Blankenham in vuur en vlam gezet. In een gezellig druk kroegje hebben we dit kleine dorpje op hun grondvesten doen trillen!
De dag erna was een heel speciaal optreden. 2 van onze voorzitters van de fanclub gingen(ze zijn er inmiddels) voor een aantal maanden naar Afghanistan, boeven vangen. Op dit afscheidsfeestje hebben we een akoestische set neergezet. Letterlijk ‘N keer wat anders dus! Mannen heel veel succes en zien jullie over 5 maanden weer!

Afgelopen zaterdag mochten we weer richting Broabant toeren om in Café ’t Summers Kontakt te spelen. Een erg gezellig, tipisch brabants kroegje. En wat een aardige mensen daar! Ad en Aggie wederom bedankt voor de broodjes en gastvrijheid!

Het jaar is bijna voorbij. De tour 2007 zit er bijna op. We hebben onze zinnen al op 2008 staan, daar horen jullie zsm meer over! Wat het wordt blijft dus nog even spannend, maar ga er maar van uit: We hebben jullie nooit laten staan! :-P. Nog 1 of 2 optredens dit jaar, voor het oud en nieuw spektakel in het Wapen van Ens in Ens. Klik op Agenda voor meer info!

Foto’s van de afgelopen optredens staan op de fanclubsite