Eventjes geduld nog

Want het busje komt zo…

Nouja zo.. het duurt nog wel ffies eer wij het land intrekken met onze fonkelneie bolide. De eerste tekenen van een echte bandbus zijn inmiddels al wel duidelijk geworden. Er zijn heel wat bussen pur nodig geweest om alle gaten in de bus te dichten, maar dat is dan ook wel weer erg rock & roll.

Zoals gezegd kan er dus nog niet getourd worden met de bus. Maar we rocken er wel gewoon op zonder, dat is de afgelopen 4 jaar gelukt, en dus zullen we het de komende maand ook nog wel volhouden.
Aanstaande zondag (1e paasdag) café Henk. Een oude bekende van ons die de traditie in ere wil houden om de paaseieren op de 1e paasdag keihard te laten knappen. Dat zullen wij dan ook met onze gitaren enzo doen! Het is dubbel feest, want Henk zit inmiddels 15 jaar in zijn kroegie in Marknesse!

Nog meer nieuws? Neuh niet echt volgens mij. Behalve dan dat het een even week is, dus Gerwin heeft weer een nieuwe gitaar. En dat we over twee weken weer in Someren (NB) spelen. En dat René 21 is geworden. En dat we weer wat nieuwe nummers doen bij Henk. En voor het eerst allemaal op in-ear spelen. En dat we ook nieuwe achterdoeken hebben. En dat onze cd op ongeveer 69.900 verkochte albums na platina is. Maar om dat nou direct allemaal nieuws te noemen..