Gelukkig! Eindelijk nieuwjaar

“Show” tour 2009 van start!

Dat de show leuk zou worden wisten we zeker. Dat het zó leuk zo worden hadden we niet durven dromen! Bijna 300 man was net zo benieuwd als ons hoe de show uit zou pakken.

Voor de mensen die het gemist hebben, even een introductie van de tour 2009. In eerste opzicht zou je niet zeggen dat NKWA daar staat te spelen, die strakke pakkies zijn toch wel wat anders als die wegwerkerskloffies van vorig jaar! Daarbij hebben de jongens ook nog de laserpraktijk van Gerard Joling bezocht, en zijn nu voorzien van een volle bos haar, die ze echt onherkenbaar maken. Hier hebben ze speciaal voor gekozen omdat ze ook wel eens rustig over straat willen lopen, zonder overladen te worden met hordes fans (kuch kuch). Goed. Terug naar het verhaal.
De jongens stellen een soort showmasters voor. Een beetje een kruising tussen Henny Huisman, Hans van der Togt en Hans Kazan. Glitter en Glamour en een hoop vrolijke kleuren. Voeg daar een playbackact aan toe en je hebt het feest compleet!

1 januari (oud en nieuw) wordt traditioneel dit schouwspel geintroduceert aan het Nederlandsche publiek. En als er ergens kritisch publiek is, is he
t wel in Ens. Een thuiswedstrijd met een neie tour. Hoe gaat dat goed komen? En dat is goedgekomen! Fantaaaasties!!!!! O ja, de foto’s staan op de fotopagina

We hebben nu nog ff een maandje rust. Lekker de tijd om alle puntjes es effe lekker op de spreekwoordelijke i te zetten. Hebben jullie nog leuke ideeen, of teksten voor op shirts ofzo? Laat het achter in het gastenboek!

Tot snel! en natuurlijk de allerbeste wensen voor 2009! ROCK N LOL!!