Gezocht: Stoere roadie m/v

Type: rock n lol!

Dit bericht is oud en niet meer van toepassing. Toch leuk dat je onze website bezoekt.

Nu ff een berichtje die je totaal niet van ons gewend bent. Normaal vertellen we alleen maar wat en waar we gaan spelen of we hebben gespeeld. Maar nu zijn we toch op zoek, en wel naar misschien wel de belangrijkste persoon die een band kan hebben: een roadie!

De noeste arbeider zal voor de band uit naar optredens toe crossen om daar het podium op te bouwen: onder andere versterkers aansluiten, gitaren klaarstomen, drumstel checken en natuurlijk de show in elkaar zetten!

Wat vragen wij:
Een kerel (m/v) die altijd al met muziek en bands bezig had willen zijn, maar er (tot nu toe) nooit van gekomen is. Een supergozert die een kick krijgt van de show op te bouwen, om dit vol trots aan het volk in de volle zalen / tenten te laten zien! Iemand die in het weekend niet graag op die stoffige bank blijft zitten, maar wat van het land wil zien. Het mooiste is dat je al een rijbewijs hebt, want al zit het meeste spul in kisten met wielen, het blijft een tering end lopen naar Schubbekutteveen (NB).

Wat bieden wij:
Overal backstage. Denkterom dat daar aandacht van een hoop lekkere wijven is! (voor vrouwen, lees: mannen). Altijd gezelligheid en feest om je heen. Verhalen en anekdotes die je tot in de eeuwigheid door kan blijven vertellen, want ieder optreden maak je gegarandeerd wat mee! Officiële en exclusieve roadie kleding. Onkostenvergoeding in overleg.

Lijkt je dat wat?
Denk je ook zo van, die persoon die ze vragen dat ben ik! Stuur dan een mail met je gegevens en een korte toelichting over jezelf ofzo naar info@nkeerwatanders.nl, en misschien ga jij vanaf volgend jaar mee op tour!