Het grote verhaal van…

Het bandje en de ‘stoere’ voorzitters van de fanclub

Afgelopen weekeinde hebben we tweemaal opgetreden in het zuiden des lands. Omdat we te lui waren om twee keer die kant op te tuffen, en de band bus nog steeds niet klaar is, was er besloten om er een huisje te gaan huren. Nou dat leek een aantal van de voorzitters ook wel wat om mee te gaan. Zo gezegd zo gedaan.

Al na een stief half uurtje rijden richting het zuiden werd één van de voorzitters achtervolgd door een motor. (De band zelf was inmiddels al richting het eerste optreden in Rijen gereden, dus we moeten het van horen zeggen hebben…). Het bleek een pliesie motoragent te zijn, die vond dat de ietwat te groot uitgevallen koelkast (lees: Landrover) toch maar iets te hard over de snelweg vloog. Na een korte, maar heftige achtervolging is Steve, zoals de voorzitter heet (geen artiestennaam), aangehouden. Met slechts 52 te hard op de teller mocht hij toch doorrijden. Steve blij, want met een paar biertjes achter de kiezen een agent tegen komen, dat is natuurlijk niet echt handig. Tot zover het stoere verhaal.

En dan nu het sneue verhaal. Na een avond van optreden keerde de band, inclusief aanhang richting het huisje. Daar aangekomen gingen we natuurlijk niet meteen slapen, maar moesten eerst maar es even wat Cola-Berenburgjes naar binnen werken. Na de grote verhalen en de nodige zakken chips werd besloten om het meegebrachte Wii-apparaat maar eens aan te slingeren. Want je bent een band of je bent het niet, er moet altijd muziek gemaakt worden. Wii-music dus. De ogen van de voorzitters werden steeds zwaarder, zwaarder en zwaarder. Het inmiddels opgepompte luchtbed was al in de kamer geplempt, omdat alle kamers inmiddels gereserveerd waren. En 15 man in een 8 persoons huisje, dat moet toch lukken? De voorzitters gingen eerst nog zeer stoer op het plaatselijke luchtbed liggen, maar al gauw werd van het ‘stoer ligggen’, liggen slapen gemaakt. Zoals je op de foto hiernaast ziet is er geen grotere liefde dan voorzitterliefde.
Check hier het filmpje!

En het bandje? die ging vrolijk door op het Wii-apparaat.

Verder nog nieuws?

Ja! De foto’s van Someren (18 april), Rijen en Ammerzoden staan online!

Ook hebben we zaterdag een als vanouds polderfeestje. In de feesttent in Espel nemen we een paar gastartiesten van formaat mee. Zorg dat je er bij bent dus!