Hulde voor de fanclub!

Megasuperheelergvetcool

Het lijkt wel of het ieder jaar meer feest wordt daar in Ens! De derde editie van de fanclubdag is meer dan geslaagd te noemen. Een staande ovatie voor de 4 voorzitters van de fanclub dus!

Het ging dit jaar allemaal net iets anders als de vorige jaren. ‘N keer wat anders dus. In plaats van de hele avond naar die herrie van NKWA zelf te luisteren, is er dit jaar een tweede bandje uitgenodigd. Halbe Ananas uit het naastgelegen gehuchtje Marknesse mocht het publiek opwarmen, nadat wij het publiek akoestisch hadden opgewarmd voor de Ananassers. Ook zij hadden hun voltallige fanclub, diezelfde middag opgericht, meegenomen. Heren en dame, bedankt voor jullie aanwezigheid enzo!

De voorzitters hadden dit jaar opnieuw een stoere gadget bedacht, voor iedereen die het jaartje rond lid was gebleven, namelijk: een SCHORT! Wat schort er dan nog aan? Een Beertender! Omdat we nogal op lange, barre tochten door het hele land heen kruisen, krijgen we vaak last van de droge lucht. Dus de mannen van de fanclub hebben dit kado aan ons gedaan. Dit tapding zal zeker weten een mooi plekkie krijgen. De vraag is wat er langer blijft leven: de bus of de tender muhaha! Verder gaan we hier niet de hele avond evalueren. Dan had je er maar bij moeten zijn godmiljaar!

Langzamerhand lopen we tegen het einde van het jaar aan. Maar voor ons nog lange niet, nog lange niet! We hebben nog een behoorlijk aantal optredens voor de boeg. We gaan zoiezo ons recordaantal optredens dik en dik verbeteren! Kijk daarvoor maar even op de agenda. Binnenkort wordt de fotopagina ook weer bijgewerkt, zodat de laatste kiekjes vereeuwigd zijn. Ajuus!