Juni,juni, juni

Yes, Juni! Eindelijk. Het feesttenten seizoen viert hoogtij. Rokjes worden korter en korter. De eerste bikini’s mogen eindelijk uit het vet. Feestjes all over the place! KOMTIEDAN:

Zaterdag 8 juni

Geen officieel NKWA optreden, maar een groot deel van de band staat wel op het podium. Samen met een stuk of 25 andere muzikanten vormen zij samen gelegenheidsband “de Ensband” tijdens het altijd fenomenale Ensyfair. Voor meer info check de website!

Vrijdag 14 juni

DE HOEVE s aan de beurt. Hotsa! We spelen vanaf 22.00 uur in de feesttent!

Vrijdag 21 juni

BINGO-tijd! En niet zo maar een bingotje, nee hoor. Meer dan 500 Marknessenaren zijn aan de beurt om de liedjes af te strepen op onze fijne klankjes. We halen alles uit de kast om hier een onvergetelijke Live bingo show van te maken. Check voor meer info de Facebook pagina van het dorpsfeest.

Zaterdag 22 juni 20:00

De eerste edite van de reprise van het legendarische NOPPOP festival in Bant staat op het program. Dat wordt ons toch een feestje. Samen met 8 andere polder bands geven we acte de precense. Live the good life bij vakantiepark Eigen wijze!

Zaterdag 22 juni 22:30

Gelukkig zit er een dikke turbo op onze bandbus, want we touren in één ruk door naar het volgende optreden! De dampende stampende feesttent in BLOKZIJL zal op zijn grondvesten gaan trillen bij de volledige show die we daar nog even weggeven. Zin in!

Nou, mogelijkheden genoeg om weer eens langs te komen dachten we zo! Gegroet, lator, aju, en tot snel!