NKWA bijna opgelicht

Ja bijna…

28 maart valt er om 23:18 een engelstalig mailtje op de deurmat. Gary Keche wil voor een goede klant van em een bandje regelen op zn bruiloft in Amsterdam, in juni 2009. We waren niet het enige bandje dat benaderd is, blijkt uit dit nieuwsbericht. Maar aangezien wij (bijna) nooit bruiloften doen, en zeker niet bij vage mannetjes als een meneer Keche, directeur van een dakdekkersbedrijf in AMERICA die voor een NEDERLANDSE klant een bruiloft regelt zijn we er niet op in gegaan. Gelukkig maar, want er blijkt een Nigeriaanse oplichtersbende achter te zitten. Voor de bandjes die in juni wel op de bruiloft gaan ‘spelen’: IDIOTEN!

Maar we hebben ook echt nieuws! Afgelopen zondag hebben we de voorzitters van de fanclub bedankt. Dit in de vorm van een masterclass zeemansliederen zingen van ome William op Schokland. Hiervoor hebben we gekozen omdat we vonden dat ze wel een beetje zangles konden gebruiken. Foto’s hiervan staan op de fanclubsite! En let op onze woorden: Wordt vervolgd!

NKWA is nu ook zonder lawaai te boeken trouwens. Dus als je een terrasje hebt en je denkt, ik wil de jongens wel graag hier hebben spelen, maar laat die tering herrie en grote boxen nou astoeblaft thuis! Dat ken, dan boek je ons toch gewoon (semi)akoestisch? Gewoon Rieksie ff bellen.

Hoe zit het met de bus? Ja die staat. Nog niet helemaal af, maar ja wat verwacht je dan ook van ons en ons drukke (lees: luie) muzikantenleventje.. Maar ooit, ooit zal er een NKWA bus gaan rijden. Waarschijnlijk in 2015 ofzo hehe.