Pieperfestival was top!

Polderbands weten wat feest maken is

Wat een feest, wat een feest. We hebben zelfs het Guiness Book of Records gehaald met de weddenschap “Het meeste mensen tegelijk de chanson/onze nieuwe wereldhit ‘het hondje van de slager’ laten zingen.” Tenminste, als er een waarnemer van die toko aanwezig was geweest Ook de verniewde showelementen die we alvast voor de tour van volgend jaar hebben verklapt (confetti confetti en nog meer confetti) was een doorslaand succes! Organisatie (lees: roco Rob), en pieperbandjes Murphys Law, RoCo, Soulfinger en NRG super bedankt!

Maar NKWA zou ’n keer wat anders niet zijn als we niet meteen weer vooruit blikken. De fanclubdag staat namelijk weer voor de deur! Oh sorry, we zijn niet helemaal duidelijk. DE FANCLUBDAG STAAT NAMELIJK WEER VOOR DE DEUR! Ben
je nog geen lid? Gefeliciteerd, u hoort tot het selecte gezelschap uitzonderingen. U wilt lid worden? Dat kan, ga maar eem naar de site van de fanclub. Dit jaar staan we er een keer niet alleen voor. Buiten de gastartiesten die altijd even aanschuiven bij dit unieke feest, hebben we dit jaar ook een mega formatie weten vast te leggen. Welke band dit wordt, houden we nog wel even geheim!

Aanstaande zaterdag hebben we een besloten feest. Het eerst volgende openbare optreden is, zoals het er nu voor staat, op 10 oktober in Gilze. Hebben we mooi even de tijd om nieuwe dingen voor volgend jaar te bedenken! Heb je zelf ideeën waarvan je zegt, dat moeten de jongs gaan fixen voor 2010? Mail ze naar ons toe! Degene met de meeste ideeën maakt kans op een sticker!

Nou daahaag!