We stoppen er… O nee toch niet!

Hadden we ze toch mooi ff te pakken haha!

Zaterdagavond was weer ons jaarlijks terugkerende, nu al legendarische fanclubdag! Een prachtig initiatief van de 4 voorzitters van onze fanclub. Alle trouwe fans die ons door dik en dun steunen (lees: de leden van de fanclub) waren hierbij aanwezig.

Tijdens deze avond werd tevens onze nieuwe cd met de titel ‘Aanstekelijk’ aan het grote publiek gepresenteerd. Hiervoor hadden we een echte cliffhanger nodig. Na een avond van brainstormen besloten we: het wordt een persconferentie waarbij we kenbaar maken er mee te stoppen! Ai maar hoe ga je zoiets geloofwaardig maken? Ook dit was tot in detail uitgewerkt. René hield de fans voor dat hij ander werk kreeg waardoor oefenen en optreden erg lastig wordt. Gerwin heeft een andere, grotere band gevonden in de achterhoek. Zelfs de vriendinnen van doe bandleden wisten er niets van, en zijn compleet voor de gek gehouden. Iedereen geloofde het verhaal. Kortom: de opzet is 1000% geslaagd!

Tot zo ver de achtergrond info. Voor de duidelijkheid: René blijft gewoon achter zn computertje in Zwolle zitten en Gerwin gaat niet naar een andere band!

De cd presentatie verliep vlotjes. nadat iedereen van de schrik bekomen was, en de voorzitters nog een zangles aangeboden kregen, werd de cd aan de fans getoond. Ook wij als band kregen een cadeau van de fanclub. De tafel in onze oefenruimte “de A-hoj” was aan vervanging toe. We hebben een nieuwe tafel met ons tour-logo erin gefreesd gekregen! De avond ging door tot in de late uurtjes (nieuwe tijd). Ook alle gastmuzikanten wederom bedankt!

Alle lof gaat verfder naar de 4 voorzitters van de fanclub. De dag was weer perfect voor elkaar, en de fans (en wij!) smachten nu al weer naar de volgende fanclubdag, eind oktober 2009. Steve, Ed, Maarten en Mark superbedankt! De eerste lading foto’s staat op de fotopagina, binnenkort komen er hier nog meer bij. Er komen ook nog foto’s op de site van de fanclub zelf!