Zoo, even bijpraten..

Het is alweer een tijdje geleden dat we de homepagina vernieuwd hebben. Dit heeft er alles mee te maken dat we achter de schermen druk bezig zijn met van alles en nog wat, om de fans de komende tijd weer gerust te stellen. Nieuwe shirts, nieuwe nummers, en noem zo maar op!

Goed genoeg gelult, laten we het eens over de laatste paar optredens hebben.
Allereerst hebben we op de Kampereilander klei een dijk van een show neergezet. Als er ergens de term ‘Zoepuhn!’ is uitgevonden is het daar wel haha! Vervolgens mochten we na het dijkfeest om half negen ’s ochtends(!!) het scheve tourbusje weer antrappen, om helemaal in het noorden van Drenthe op het halfdeurfestival te spelen. Het was een heel gezellige middag, mede dankzij de superorganistatie!

Afgelopen zaterdag hebben we het weer ouderwets gezellig in de polder gemaakt. Op het 25e Happetappers feest hebben we er voor gezorgd dat geen appelboom in het najaar nog appelmoes (of appelstroop, of appelsap, of karel appel) geeft! Ook aan die kant van de polder is dus bewezen dat de feesten in de polder toch wel erg bijzonder zijn! Klik hier voor de foto’s!

Aankomende zaterdag spelen we weer lekker op fietsafstand in ons eigen vertrouwde dorpje. In het Wapen van Ens zullen we heel veel nieuwe nummers ten gehore brengen, en zal de nieuwe kledinglijn geprestenteerd worden. Be There!

Zoo dat was wel weer even genoeg voor nu. Tot zaterdag!

Amen