Live bingo

Naast de energieke spektakelshows die je van ’n Keer wat anders gewend bent is de feestrock band nu ook te boeken met een uniek concept: Live feestrock bingo!

Bingo?

Ja, bingo! Maar dan hebben deelnemers geen cijfers op hun kaart staan, maar onvervalste hits. Er wordt aan een grote bingo molen gedraaid en het gedraaide nummer is corresponderend aan een liedje die de band op een lijst heeft staan. De band zelf weet tot op het laatste moment dus ook nog niet wat er gespeeld gaat worden! Op het moment dat één van de nummers bij een deelnemer op de kaart staat streept deze hem af.

Bingo!

Als één van de deelnemers als eerste een rij of volle kaart heeft, heeft deze dus bingo en mag naar voren komen. Bij een goede bingo krijgt deze unieke prijzen, en mag zich BINGKONING van de avond noemen!!!

Uitstekend geschikt voor personeelsfeest, dorpsfeest en kroeg!

Doordat het publiek actief bij de show betrokken wordt, is deze activiteit geschikt op evenementen als een personeels- of bedrijfsfeest. Van klein (20 personen) tot héél groot (>600 personen)! Ook op een dorpsfeest, festival of gewoon gezellig in de kroeg zullen de ‘nummers’ luidkeels meegezongen worden!

Hier exclusief te boeken

Een impressie filmpje (van lang, lang geleden 😉 ) van een live bingoavond is hier te bekijken. Wilt u meer informatie over de live bingo, of wilt u dit unieke event ook voor uw feest boeken? Neem dan contact op met manager Rieks, en wellicht roept u dan binnenkort ook luidkeels BINGO!