Slecht nieuws

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Saskia is gestopt met de band. Na lang nadenken is dit donderdagavond aan de rest van de band medegedeeld. De drukte met haar werk (ze werkt in de zorg, wat klote tijden met zich meebrengt), en daar bijkomstig het rock ’n roll leventje met veel touren, oefenen, regelen en inspanning werd te moeilijk om te combineren.

Sas bedankt
We willen Saskia super bedanken voor het afgelopen jaar, ze heeft zeker meegeholpen de band op te bouwen! Bijna 40x heeft ze op de planken alle energie die ze had overgebracht op het publiek. Ze straalde altijd en wist zich goed staande te houden tussen al het mannengeweld. Voordat ze bij de band kwam stonden er 3 optredens. In dat jaar is er een hoop veranderd (mede dankzij Sas!). Het is heel jammer, voor sommige fans waarschijnlijk zelfs een donderslag bij heldere hemel. Desalniettemin willen we Sas super bedanken voor het afgelopen jaar, en wensen haar veel succes in haar (muzikale) carrière!

En nu
Eén ding is zeker: ’N keer wat anders stopt niet!!! We zullen als nooit tevoren knallen bij optredens! Er zijn nieuwe plannen gemaakt voor de show, nummers, de tour en alles wat er omheen hangt. Of we een nieuw bandlid er bij vragen, of dat we met z’n vieren doorgaan, zal de komende week bekend gemaakt worden. Of en wanneer Saskia haar afscheidsoptreden krijgt, zullen we dan ook bekend maken.

We hopen dat we jullie genoeg geïnformeerd hebben. Hebben jullie nog vragen, stel ze in het gastenboek of mail deze even door naar ons!