Vakaansje

De foto’s van Losser staan online! O NIET
Het is misschien al een tijd geleden. 10 Juli stonden we op de zomerfeesten van Losser. Op het verder perfect georganiseerde feest is onze camera gestolen! De mop van de shop Coralie moest plotsklaps het podium op om haar dansje bij het inmiddels legendarische “Nellie the elephant”  te vertonen. Daarbij liet zij de camera voor 3 minuut 42 onbeheerd achter, en hups, de camera was ontvreemd. En natuurlijk staat hier een grote privé collectie foto’s op van de band, die niet voor publicatie geschikt zijn. Als je de gouden tip hebt zodat de camera weer bij ons terecht komt, krijg je een kentekenplaathouder, strandbal, cd EN sticker van ons!

Donderdag de 29e juli stonden we op de Meppeldagen, samen met de Nick en Simon met 2 gitaren: Sjors en Sjimmie. Wat een feest maakten wij er van! De foto’s hiervan staan online!
Nu gaan we even uitpuffen op onze welverdiende vakantie. Eind augustus of begin september zijn we er weer. De komende weken zullen er nog een paar optredens bij komen zodat de agenda weer gevuld is tot het einde van het jaar. Zo komt er nog een voorprogramma showtje van een topband bij! Hou de site dus maar in de gaten!